Poängställning

No. Förare Poäng
01. Lukas Sundahl 256
02. Oscar Palm 231
03. Roar Lindland 223
04. Pontus Fredricsson 183
05. Magnus Öhman 161

Twitter

Partners

Carrera Cup Scandinavia presenterar här stolt sina partners. Samarbetet med våra partners är mycket viktigt för kontinuerlig utveckling, stabilitet och stimulans för serien.

 • Michelin

  Michelin är ett franskt företag som har tillverkat däck sedan 1888. Företaget har levererat däck inom motorsporten i 117 år och har ett långt samarbete med Porsche Motorsport.

  Hemsida: www.michelin.se
 • Mobil 1

  Mobil 1 har samarbetat framgångsrikt med Porsche sedan 1996 och förser Carrera Cup Scandinavia med smörjmedel. Företaget har en mångårig erfarenhet av att göra motorolja både till racingmotorer och vanliga standardmotorer.

  Hemsida: www.mobil1.se
 • Porsche Card

  Som Porscheförare vet du redan hur det är att uppleva körglädje och kvalitet ut i minsta detalj. Det ligger i vårt DNA och samma precision har vi nu fyllt Porsche Card med.

  Porsche Card är kopplat till MasterCard och är specialdesignat för dig som kör Porsche. Med detta kort i plånboken behåller du Porschekänslan, även när du inte sitter bakom ratten.

  Hemsida: www.porsche.se/bilagande/porsche-card/
 • Pontus Frithiof

  Catering by Pontus har under några år serverat god, vällagad frukost, lunch och middag till förare, team och VIP-gäster under Porsche Carrera Cup Scandinavia. Till säsongen 2019 utökas samarbetet då Pontus Catering blir officiell partner. Med serviceinriktad personal kommer det fortsatt levereras mat och dryck i Porsche Race Lounge under de intensiva tävlingshelgerna i Sverige

  Hemsida: http://pontusfrithiof.com/
 • Ramudden

  Ramudden är ett uthyrningsföretag som tillhandahåller produkter och tjänster för de som jobbar utmed våra vägar. Kunnig och serviceinriktad personal på depåer runtom i landet hjälper till med snabba leveranser och professionella tjänster.

  Hemsida: http://www.ramudden.se/
 • Porsche Finansiering

  Drömmen om att äga en Porsche handlar ofta om körupplevelsen. Finansieringen är inget man drömmer om, det är inte meningen heller. Den ska bara finnas, passa dig och fungera.

  Hemsida: www.porsche.se/bilagande/
 • Porsche Försäkring

  Skräddarsydd. Utan kompromisser.
  Med Porsche Försäkring är du garanterad att din Porsche vid eventuell skada repareras med originaldelar på en auktoriserad Porscheverkstad. Allt annat är uteslutet.

  Hemsida: www.porschebilforsakring.se/porsche/sidor/start.aspx
 • Westbay Trailers

  Westbay Trailers erbjuder skräddarsydda släpvagnslösningar till professionella användare. En av deras mest populära produkter är den täckta biltransporten Raceliner, som gör att du ensam kan lasta och transportera din bil på ett säkert och torrt sätt. Med sina unika funktioner och tillbehör är Raceliner det optimala valet av biltransport.

  Läs mer om Raceliner på www.theraceliner.com

  Hemsida: www.westbaytrailers.se
 • Richard Juhlin

  Richard Juhlin non-alcoholic wines sätter en ny standard inom alkoholfria viner. Vinerna produceras med en banbrytande metod som skapar ett vin med 0 procent alkohol, samtidigt som det behåller sina naturliga smaker och aromer. Druvorna kommer från Languedoc i Frankrike och lagras på ekfat i upp till 12 månader. Richard Juhlin Blanc de Blancs och Rosé har blivit storsuccéer sedan de först lanserades år 2013 och är idag Sveriges mest sålda alkoholfria mousserande viner.

  Hemsida: www.mrgwines.se
 • CETREZ

  CETREZ är ett digitalt innovationsbolag som utvecklar affärsdrivande applikationer och system med fokus på design, funktionalitet och användarupplevelse. Med sina unika produkter inom digital kommunikation och kundlojalitet är CETREZ en stark partner till bl.a. Porsche Sverige och Volkswagen-gruppen.

  Hemsida: www.cetrez.com
 • CTEK

  Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan utan även kärnan i allt CTEK gör och alla produkter de tillverkar. CTEK tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden.

  CTEK:s kunder förväntar sig bara det bästa av företagets produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna.

  Bolaget ligger steget före konkurrenterna eftersom de hela tiden förbättrar och tar fram nytt. Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar.

  Hemsida: www.ctek.com/se