Porsche-racing för alla – streaming på www.carreracup.se

29 april 2024, 09:05

Nu får alla en möjlighet att följa dramatiken och spänningen i de skandinaviska Porsche-mästerskapen i racing. Porsche Sverige flyttar nämligen in livestreamingen från deltävlingarna i Porsche Carrera Cup Scandinavia och Porsche Sprint Challenge på www.carreracup.se. – Den här förändringen gör våra serier mer tillgängliga vilket ger oss en möjlighet att nå ut till en bredare publik med vår racingsatsning, säger Anders Boqvist, märkeschef Porsche Sverige.

Mycket kommer att vara sig likt när Porsche Carrera Cup och Porsche Sprint Challenge inleds på Scandinavian Raceway i Anderstorp 3-4 maj. Så även livesändningarna. Populära kommentatorduon Robin Nilsson/Björn Wirdheim står redo med mikrofonerna, i TV-tornen gör sig kameramännen beredda att fånga dramatiken och allt kommer att produceras med sedvanlig fingertoppskänsla.

Men en del kommer också att vara en hel del nytt. Som uppdaterad grafik, TV-studio, fler inslag bakom kulisserna och en del Porsche lifestyle under säsongen. Och så plattformen för sändningarna såklart – www.carreracup.se.

Så gör er beredda, 3-4 maj är racingsäsongen här med allt vad det innebär i form av segerglädje och skratt, besvikelse, frustration, teamwork, teknik, tuffa fighter, kamratskap, dramatiska krascher, publikjubel och mycket, mycket mer. Du hittar det live på www.carreracup.se