Exklusiva Carrera-kronografer från TAG Heuer till segrarna i Fastest Lap Award

12 oktober 2020, 09:49

Efter mästerskapstitlar och racesegrar står pole positions och snabbaste varv överst på varje förares önskelista. I Porsche Carrera Cup belönas båda med bonuspoäng. En för pole position och en för snabbaste varv. Om man som ordinarie förare i startfältet dessutom klockas för flest snabbaste varv totalt i sin respektive klass hyllas man extra. Det var precis vad som skedde när säsongen 2020 avslutades på Ring Knutstorp i lördags.

På prisutdelningen efter årets 14:e och sista heat kallades trion Lukas Sundahl, Christoffer Bergström och Patrick Rundquist fram för att ta emot var sin kronograf ur den schweiziska klocktillverkaren TAG Heuers exklusiva Carrera-kollektion.
Namnet säger väl allt om TAG Heuers passion för motorsport.

Det var tre lika värdiga som uppskattade förare som hyllades för sina segrar i TAG Heuer Fastest Lap Award. Samtliga var nämligen överlägsna.
Lukas Sundahl, som den här säsongen erövrade sin tredje raka titel i Porsche Carrera Cup Scandinavia, bokfördes för snabbaste varv i åtta av säsongen 14 race. Samma imponerande segersiffra blev det för Christoffer Bergström i Masters Cup, klassen för förare över 40 år.
Detta trots att Bergström på grund av sjukdom tvingades stå över deltävlingen i Anderstorp och där missade tre race.

Säker Fastest Lap-segrare i Porsche Approved Cup blev också debutanten Patrick Rundqvist, som började säsongen i klassen för Porsche 911 GT3 Cup (991 I), men som avslutade den i huvudklassen och i en 991 II.