Poängställning

No. Förare Poäng
01. Lukas Sundahl 256
02. Oscar Palm 231
03. Roar Lindland 223
04. Pontus Fredricsson 183
05. Magnus Öhman 161

Twitter

Prins Carl Philip kör Kanonloppet i Porsche Sveriges gästbil

Publicerad 12 april 2019, 19:04

Den 17-18 augusti deltar Prins Carl Philip i Kanonloppet på Gelleråsen Arena med Porsche Sveriges gästbil.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Prins Carl Philip kör vår gästbil under Kanonloppet, säger Raine Wermelin, direktör Porsche Sverige. Prinsen är en racevinnare med mycket stor passion för racing som dessutom känner vår racingserie väl. En fantastisk ambassadör för svensk motorsport.

Kanonloppet är en svensk motorsportklassiker som körs på Gelleråsen Arena utanför Karlskoga i Värmland. Evenemanget är en återkommande favorit bland den svenska racingpubliken ända sedan tävlingen arrangerades för första gången den 4 juni 1950.

Sedan 2004 är Kanonloppet en del av Porsche Carrera Cup Scandinavia och 2019 avgörs mästerskapets femte deltävling på Gelleråsen. Prins Carl Philip tävlade senast i Porsche Carrera Cup Scandinavia under säsongen 2011.

Kommentarer inaktiverade.