Poängställning

No. Förare Poäng
01. Lukas Sundahl 214
02. Roar Lindland 199
03. Oscar Palm 195
04. Pontus Fredricsson 149
05. Magnus Öhman 141

Twitter

Porsche Carrera Cup TV-sänds i Sportkanalen och C More 2018

Publicerad 16 mars 2018, 18:03

STCC AB har gjort klart med Bonnier Broadcasting som TV-partner för säsongen 2018.
Racingmästerskapet, i vilket Porsche Carrera Cup Scandinavia ingår, kommer att sändas live i Sportkanalen och C More.
Avtalet, som innebär Bonnier Broadcastings största satsning någonsin på motorsport, är femårigt och sträcker sig över säsongen 2022.

– Att inleda ett långsiktigt samarbete med STCC, Skandinaviens största motorsportserie, är en nyckel i vår förstärkta satsning på sport. Tittarna kommer att erbjudas en omfattande bevakning i ett brett utbud av kanaler, såväl på TV med Sportkanalen som online med C More, med oerhört spännande racing på banor runt om i Sverige och Norge, säger, Johan Cederqvist, programchef Bonnier Broadcasting Sport.

Hans Bååth, styrelseordförande i STCC AB, säger så här om avtalet och den nya TV-partnern:
– Med Bonniers strategiska satsning på motorsport har vi en partner som aktivt är med och utvecklar sporten och tittarupplevelsen. Med modern medieteknik ska vi ta tittare och publik nära händelsernas centrum både på banan och behind the scenes. Detta sker samtidigt som vi är mitt i en intensiv utvecklingsperiod för bilindustrin där motorsportens roll återigen är central vilket innebär ett stort intresse från tillverkare och importörer.

STCC och Porsche Carrera Cup Scandinavia inleds på Ring Knutstorp i Skåne 4-5 maj.

Kommentarer inaktiverade.