Poängställning

No. Förare Poäng
01. Jocke Mangs 234
02. Lukas Sundahl 208
03. Oscar Palm 195
04. Robin Hansson 181
05. Philip Morin 179

Twitter

Partners

Carrera Cup Scandinavia presenterar här stolt sina partners. Samarbetet med våra partners är mycket viktigt för kontinuerlig utveckling, stabilitet och stimulans för serien.

 • Adidas

  Adidas-gruppen strävar efter att vara global ledare inom sportindustrin med varumärken byggda på en passion för sport och en sportig livsstil. I gruppen, med huvudkontor i Herzogenaurach, Tyskland ingår ett antal ledande varumärken.

  Hemsida: www.adidas.se
 • Michelin

  Michelin är ett franskt företag som har tillverkat däck sedan 1888. Företaget har levererat däck inom motorsporten i 117 år och har ett långt samarbete med Porsche Motorsport.

  Hemsida: www.michelin.se
 • Mobil 1

  Mobil 1 har samarbetat framgångsrikt med Porsche sedan 1996 och förser Carrera Cup Scandinavia med smörjmedel. Företaget har en mångårig erfarenhet av att göra motorolja både till racingmotorer och vanliga standardmotorer.

  Hemsida: www.mobil1.se
 • Chopard

  Chopard grundades i Schweiz 1860 av Louis-Ulysse Chopard. De pålitliga urverken fick snabbt gott rykte och hittade köpare även utomlands.

  De exklusiva klockorna är verkliga mästerverk. Chopardklockorna är eftertraktade än i dag, tack vare en vinnande kombination av kreativitet, teknik och hantverk. Chopard har lanserat en rad framgångsrika kollektioner, bland andra klassiker som Chopard Mille Miglia, Chopard Happy Sport och L.U.C.

  Hemsida: www.chopard.com
 • Porsche Card

  Som Porscheförare vet du redan hur det är att uppleva körglädje och kvalitet ut i minsta detalj. Det ligger i vårt DNA och samma precision har vi nu fyllt Porsche Card med.

  Porsche Card är kopplat till MasterCard och är specialdesignat för dig som kör Porsche. Med detta kort i plånboken behåller du Porschekänslan, även när du inte sitter bakom ratten.

  Hemsida: www.porsche.se/bilagande/porsche-card/
 • Porsche Finansiering

  Drömmen om att äga en Porsche handlar ofta om körupplevelsen. Finansieringen är inget man drömmer om, det är inte meningen heller. Den ska bara finnas, passa dig och fungera.

  Hemsida: www.porsche.se/bilagande/
 • Porsche Försäkring

  Skräddarsydd. Utan kompromisser.
  Med Porsche Försäkring är du garanterad att din Porsche vid eventuell skada repareras med originaldelar på en auktoriserad Porscheverkstad. Allt annat är uteslutet.

  Hemsida: www.porschebilforsakring.se/porsche/sidor/start.aspx
 • CTEK

  CTEK SWEDEN AB utvecklar och tillverkar batteriladdare för alla typer av blysyrabatterier för både privat och professionell användning. Med CTEKs starka innovatörsförmåga har en spjutspetsteknologi utvecklats med ett flertal patenterade funktioner och egenskaper som gör CTEKs batteriladdare och tillbehör unika.

  CTEK erbjuder marknaden högkvalitativa och pålitliga laddare och tillbehör som är effektiva, användarvänliga och framför allt säkra (för användaren, fordonselektroniken, batteriet och laddaren).

  Hemsida: www.ctek.com
 • Westbay Trailers

  Westbay Trailers erbjuder skräddarsydda släpvagnslösningar till professionella användare. En av deras mest populära produkter är den täckta biltransporten Raceliner, som gör att du ensam kan lasta och transportera din bil på ett säkert och torrt sätt. Med sina unika funktioner och tillbehör är Raceliner det optimala valet av biltransport.

  Läs mer om Raceliner på www.theraceliner.com

  Hemsida: www.westbaytrailers.se
 • Richard Juhlin

  Richard Juhlin non-alcoholic wines sätter en ny standard inom alkoholfria viner. Vinerna produceras med en banbrytande metod som skapar ett vin med 0 procent alkohol, samtidigt som det behåller sina naturliga smaker och aromer. Druvorna kommer från Languedoc i Frankrike och lagras på ekfat i upp till 12 månader. Richard Juhlin Blanc de Blancs och Rosé har blivit storsuccéer sedan de först lanserades år 2013 och är idag Sveriges mest sålda alkoholfria mousserande viner.

  Hemsida: www.mrgwines.se
 • CETREZ

  CETREZ är ett digitalt innovationsbolag som utvecklar affärsdrivande applikationer och system med fokus på design, funktionalitet och användarupplevelse. Med sina unika produkter inom digital kommunikation och kundlojalitet är CETREZ en stark partner till bl.a. Porsche Sverige och Volkswagen-gruppen.

  Hemsida: www.cetrez.com